top-1

top-2

top-3

 

З 4 по 8 листопада в нашій школі проходив Тиждень української писемності та мови.

 

 Mova

 Mova-1

      В рамках цього тижня у 1-х класах пройшов урок образотворчого мистецтва на тему «Портретна галерея «В гостях у Казки». Діти вели мову про літературний жанр – казка, грали у дидактичну гру «Відгадай казку за фрагментом ілюстрації», описували своїх улюблених героїв казок, зображали портрети казкових героїв. Емоції, посмішки, творчість – об’єднали клас у колективній творчій роботі «Портретна галерея казкових героїв».

 

   У 2-х класах на уроках «Я досліджую світ», діти розказували вірші про мову, про Україну, відгадували цікаві загадки про розділові знаки, слухали цікаві факти про мову, складали пазли.

 

 

    Mova-2

 

 Mova-3

 Mova-4

 Mova-5

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учні 3-х кл. відвідали Музей Заповіту Т.Г.Шевченка. Вони побували на цікавій екскурсії, де побачили унікальні речі та експонати, послухали цікаву історію написання «Заповіту» Т.Г. Шевченком та багато іншого.

   Учні 4-А кл. робили виставку малюнків до творів українських народних письменників. А вчитель 4-Б класу провела конкурс знавців української мови «Калинова, рідна мова». Учні відгадували загадки, ребуси, виконували різні цікаві завдання.

   Педагогом-організатором було проведено захід «Дівочий віночок», на якому діти розповідали про традиції народу та значення українського вінка в житті дівчини. Маленькі талановиті артисти 2-3 класів виконали чудові пісні та таночки для всіх присутніх.

 Не залишилися осторонь шкільного тижня вихованці груп продовженого дня. На групі «Костал» була проведена цікава мовознавча вікторина, де діти змагалися у командах, показавши свої знання та вміння з рідної мови.

    Вихователі групи продовженого дня 1-х класів «подорожували» з дітьми у Країну Мовограй, де дізналися про походження мови, грали в різноманітні ігри, складали вірші.

 Mova-6

 Mova-7

 Mova-8

 

 Mova-9

 Mova-10

 Mova-11

 Mova-12

 Mova-13

 

 
 

     
     
1604218
Сьогодні
За тиждень
За місяць
Всього
275
4748
10191
1604218

Ваш IP: 3.133.147.252