top-1

top-2

top-3

 

    У День знань в нашому закладі відбулася зустріч шкільної родини. В приміщенні БХТ для першокласників було проведено свято «Перший раз – у перший клас».Фантастичні герої, цікаві завдання і конкурси від них, смачна каша для всіх «однокашників» та ще багато незвичного чекало учнів цього дня.

    Учні 2-х класів весело та цікаво провели урок-квест «Моя Україно – я твоя дитина». Діти подорожували по станціях, рухалися по маршрутних листах, долали перешкоди. Знайшовши скарби, діти отримали подарунки.

 1 wer-1 1 wer-2

 1 wer-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Учні 3-А та 3-Б класів разом із своїми вчителями Оксаною Яковенко та Людмилою Лихно провели перший урок у Музеї трипільської культури Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав". Трипілля - одна з найзагадковіших цивілізацій , Про Трипільську культуру сказано вже чимало, проте трипільці досі залишаються "білою плямою" в історії України й далеко не кожен знає про них. Звідки прийшло це загадкове плем'я? І чому трипільці спалювали свої помешкання, перед тим як піти? Чи є ми нащадками трипільців? Третьокласники спробували зробити невеличкий екскурс в їх життя. Залишилося ще багато запитань... Сподіваємося, що школярикам захочеться знайти відповіді на них.

 1 wer-7 1 wer-8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Цікаво та змістовно пройшов урок-квест «Ми – діти твої, Україно!» у 4-А та 4-Б класах, де діти та батьки виконували цікаві завдання на різних станціях. Несподіванкою для учнів був знайдений клад зі смаколиками.

Всі весело розпочали новий навчальний рік.

 1ver

  1 wer-5

 
 

     
     
1604022
Сьогодні
За тиждень
За місяць
Всього
79
4552
9995
1604022

Ваш IP: 18.218.254.122